Köpa mardrömmar och framgångar, en tjejguide...

hej,

Hoppas ni mår bra! Så till min nästa blogg tänkte jag kort prata om något Jag berörde i förra inlägget och att vara förlängning mardrömmar och framgångar.

jag vet att jag fortsätter med det, men det är verkligen sant när jag säger att du får vad du betalar för. Om du betalar £ 10 för en full head of extensions från EBay kommer de inte för att vara silkesmjuka håller de inte och de är förmodligen inte människohår!!

Eftersom jag bara inte kan vara utan långt hår beställde jag nyligen en "full huvud set" från en eBay-säljare bara för att hålla mig ett par veckor emellan beslag. De var väldigt billiga och det visade sig på kvaliteten. Jag visste vad jag fick eftersom det var syntetiskt hår - du kan inte använda uppvärmda apparater på dem, kunde inte borsta dem eller tvätta dem alls och det skulle göra att de mattades. Det slutade med att jag bar dem i en bulle hela tiden. Klämmorna lossnade lätt och det fanns inget sätt att det fanns tillräckligt med tjocklek för ett fullt huvud...håll dig borta från detta om du inte vill ha en snabb lösning!

Ändå Jag skulle säga att hårklämmorna som jag har burit tidigare har varit bra. Jag personligen tycker att clip ins är väldigt obekvämt, men om du köper från en kvalitetssäljare blir håret precis som bra som alla bundna förlängningar.

…Och vad gäller framgångar? Än så länge är jag fortfarande extatisk över resultaten av min senaste förlängningar! Förbundet europeiskt hår verkar fungera bäst för mig med mitt hår ursprung och konsistens. Jag är riktigt nöjd med dem och alla har kommenterat vad bra de ser ut.

Till Sammanfattningsvis vill jag verkligen upprepa hur viktigt det är att se till att du är det få ditt hår från en kvalitetsleverantör om du vill ha "hårframgång". Ja, det kan kosta dig mer men ditt hår kommer att se och kännas friskare och du kommer inte att bli besviken på resultatet och känna sig sviken.

Det är allt för nu, men kolla in som vanligt nästa vecka för lite mer hårsnack!

Lycklig Hårdagar!!

Lauren puss och kram

Tillbaka till blogg